VFFK har inngått samarbeidsavtale med Toppfôr AS

Toppfôr AS er stolte av å ha blitt samarbeidspartner til Vest-Finnmark Fuglehundklubb. Toppfôr har egen forhandler i Alta: Ingrid Lomaas Samuelsen, som er aktiv innen fuglehundsporten. Hun har to irsksettere og en engelsksetter, alle tre er premiert på jaktprøver. Hun er også autorisert fase 1-instruktør fra NKK.

Jahti&Vahti er et finsk dyrefôr for storfe, svin, kylling, rein og vilt. Jahti&Vahti har produsert hundefôr siden 1995, produskjonen ble flyttet fra Vasa i Finland til Tyskland i 2005.

Historien bak ToppFôr:

I 2017 deltok Eivind Ernstsen på Altaprøven og fikk da høre om et meget bra hundefôr. De fikk tak i endel sekker og testet fôret på egne egne hunder i 6 måneder. Som følge av meget gode erfaringer tok de kontakt med Jaht&Vahti er nå registrert Norsk importør. Jahti&Vahti er Finlands meste solgte hundefôr, og benyttes i dag til foring av alt fra valper og opp til den aktive arbeidshunden.

 

 

 

Noen fordeler med  Jahti&Vahti:

  • Produktene inneholder ikke hvete, soya, kunstige farger eller smak
  • Lett fordøyelige ingredienser som er en fordel for hunder med sensitiv fordøyelse
  • Viktige omega -3 og -6 fettsyrer
  • Produksjonen er sertifisert i henhold til DIN EN ISO 9001:2008.
  • Ny fabrikk, topp moderne laboratorier og godt utdannede medarbeider

Produkter: 

Fra diestadiet og opp til 18 uker. Inneholder mye energi og protein – passer til valper og drektige tisper. Støtter valpers utvikling av hjerne takket være høykvalitets fettsyrer. Små pellets for å venne valpene til tørrfor. Protein 29%, fett 17%

Junior er en fullkost for voksende hunder. Junior er lagd med råvarer av høy kvalitet og er god for fordøyelsen. Det mangfoldige fôret gjør at skjelettet og muskulaturen utvikles godt. Jahti&Vahti junior inneholder rikelig av godtsmakende  proteinrikt hønsekjøtt. Kalori-proteinforholdet er optimalt, og fôret anbefales fra rundt 18 uker til ett og et halvt års alder. Junior inneholder ingen konserverings-, smak,- eller fargetilsetninger. 27% kjøtt.

For eldre hunder og hunder med lav aktivitet. Når man ønsker å kontrollere hundens vekt. Fjærkre og svinekjøtt, bygg og mais. Protein 20%, fett 8 %.

Laget på bare lammekjøtt (23%) som alternative til fjærkre. Ekstra smakfullt fordi det består av lammekjøtt. For sensitive hunder, lettere å fordøye fordi det er færre proteinkilder, bare lam. Runde, middels store pellets gjør at dette også passer godt for mindre hunder. Moderate mengder av protein og fett (23% og 10%)

For normalt aktive hunder (protein 25%, fett 13%). Kyllingkjøtt, ris, mais, bygg, passer for hunder med sensitive mage. Lett fordøyelig, viktige fettsyrer er med på å gi en sunn hud og skinnende pels.

For aktive jakt- hardt arbeidende hunder. Kjøttfull oppskrift som sikrer høyt nivå av energi. Supporterer godt metabolisme(stoffskifte) både når den trener, konkurrerer eller arbeider hard på andre måter. Rik på Vitamin E. Protein 25%, fett 17%

For aktive hunder som krever mer energi. Kylling og svinekjøtt, bygg og mais (uten ris), Rødbet fibre, Protein 28%, fett 24%.

For ytterligere informasjon, handel og pris: www.toppfor.no

Avdeling Alta: Skomakerberget 2, 9517 Alta, 95041484

Last ned artikkel som .pdf hefte her.

www.toppfor.no