TILBUD TIL MEDLEMMER – LAIKA ORIGINALKLØV

Tilbud ut året 2021!

Arctic Lavvo, en av sponsorene til Kautokeinoprøven 2021, har tilbydt medlemmer av VFFK 25% rabatt på Laika Originalkløv.

Arctic Lavvo produserer og selger hundekløv, Laika Originalkløv. Ved kjøp av Laika Originalkløv fra oss gir vi 25% rabatt til deres medlemmer på enkeltsalg av Laika Originalkløv.

Laika Originalkløv – Tilbud og Pris
Laika Originalkløv er allerede en godt innarbeidet merkevare, utviklet, testet og produsert siden midten av 80-tallet i Norge av turvante frilufts eksperter med mye praktisk hundeerfaring. I samarbeid med dere ønsker vi å gjøre Laika Originalkløv enda mer tilgjengelig og synlig for glade hundebrukere.
Laikakløv er laget for å vare i mange år, faktisk er kløven bortimot uslitelig ved normal bruk. Vi vet at kløven kan få skikkelig hard medfart ved bruk og gir derfor hele 10 år med fri service/reparasjon av kløven. Vi tilbyr også 30 dagers åpent kjøp med full refusjon, selv om hundekløven er brukt. Dere kan selvfølgelig også bytte størrelse dersom det skulle vise seg at kløven ikke passer.
Som nevnt så gir vi 25% rabatt til våre samarbeidspartnere når de bestiller Laika Originalkløv.
Veiledende utsalgspris er 2940,- NOK inkl. mva. for Laika Originalkløv, og vi leverer selvfølgelig fraktfritt til våre kunder. Tilbudet gjelder Laika Originalkløv ut år 2021.
Les mer om Laika hundekløv på https://laikaklov.no/nb
Ta kontakt med oss på telefon +47 917 31 283 eller epost ordre@arcticlavvo.no for bestilling. Gi beskjed at du/dere er medlem i VFFK