Klubbjakke, Non-stop Dogwear

I samarbeid med Kleven Jakt og Fiske og Non-stop Dogwear kan Vest-Finnmark Fuglehundklubb presentere følgende tilbud til sine medlemmer:

Non-stop Trail Isolator Jacket Men’s/Women’s

Hvis du er på utkikk etter en jakke du kan ta på deg under all slags vær og aktiviteter er Trail isolator jacket det perfekte valget. Vi utviklet denne varme jakka for utøvere innen hundesporter som hundekjøring, canicross og snørekjøring på ski. Dette er den ideelle helårsjakka for dem.
Trail isolator jacket er designet spesielt med tanke på aktive hundeeiere. Jakka er laget med et slitesterkt ytterstoff som beskytter armer, skuldre og bryst med 40D Nylon Twill, som gjør det mulig å håndtere hunder uten å være redd for at den skal gå i stykker. Den nedre delen har 30D Nylon ripstop og et beskyttende lag vannavvisende DWR C6.
Jakka er isolert med PrimaLoft® Gold Insulation Active, som varmer godt og har utmerkede pusteegenskaper. Trail isolator jacket holder deg tørr og komfortabel i lette regnskurer med 10.000 mm vannsøyle og 10.000 g/m2/24t pusteegenskaper.
Hetten er romslig og fullt justerbar, med integrert skygge. Hetten er designet for å følge bevegelsene til hodet ditt uten å forstyrre synet når du snur på hodet.

Medlemmer av Vest-Finnmark Fuglehundklubb vil nå kunne kjøpe disse svært fordelaktig pris, kr 1700,-. Dette inkluderer klubblogo og Kleven Jakt og Fiske logo.
Jakkene har veilendende pris 2999,-.

Jakkene kan prøves på følgende steder:
Hammerfest: Kleven Jakt og Fiske
Alta: Ski-doo Senteret AS
Lakselv: Polaris Nordkapp

Bestilling sendes til geir@klevenjakt-fiske.no innen uke 16 (senest 24.04.2022).
Ordre må inneholde klubbnavn, navn- og kontaktinfo, størrelse og farge, samt dame eller herre modell.
Bindende bestilling.

Jakkene vil bli levert ila august 2022.