Porsangerprøven 2021

AVLYST:

Porsangerprøven 2021 er avlyst. Dette pga av stengte veier og vind. Vi fikk opplyst hos de som brøyter at veien mellom Børselv og Kjæs ikke ble åpnet i dag. Dermed mister vi prøveterrenget. Det er også meldt mer vind utover kvelden. Vi beklager de ulemper dette har for deltakere og dommere.

Velkommen til Porsangerprøven 2021. 

Veiledning til FKF’s klubber mht. gjennomføring av jaktprøver 2021.
Veileder COVID-19 fra FKF oppdatert 9.3.21

Børselvprøven har endret navn til Porsangerprøven.

Prøvekomite:
Prøveleder Kim Roar Eilertsen 994 16 996
Dommeransvarlig Per-Gunnar Johansen 920 52 857

porsangerproven@vffk.no.

Påmeldingsfrist: 8. mars.

Påmelding: Web.

For foreign participants, see this instruction.

Alle oppfordres til å overholde påmeldingsfristen. Manuell påmelding og etteranmelding tillegg; 50,- Les mer om dette her! Etteranmelding avtales med prøveleder!

Hovedkvarter/Sekreteriat/Tlf: Sekretariat blir på mottaket/internatet/skolen i Børselv. Ta kontankt på telefon 994 16 996.

Oppmøte/Opprop: Oppmøtet blir i terrenget. Vi håper å ha alt klart til onsdag 17. mars. Da vil vi publisere partilister med dommere og terreng, samt litt info vedr. smittevern.

Overnatting/Avtalepriser: Det er mulig å leie seng/rom på mottaket/Internatet/skolen i Børselv. Her er det enkel standard, med køysenger på hvert rom. Det er eget dusj- og toalettområde i bygget, så viktig med overfaltebehandling etter bruk. Du må ta med eget sovepose eventuelt teppe/pute, og sørge for egen mat. Maten lages på felleskjøkken, så antibac vil alltid være tilgjengelig. Har du behov for overnatting, så ta kontakt med prøveleder på telefon 994 16 996. Rommet koster 400 kr pr. døgn.

Ønsker du å bo i Lakselv, så har vi disse muligehtene Fjordutsikten motell og camping 996 11 741 eller Lakselv hotell 78 46 54 00. Det er ikke avtalt pris.

Apportryper: Deltagere må selv medbringe apportryper!

Prøven på facebook: Link! 

Jegermiddag: På grunn av koronarestriksjoner så blir det ikke arrangert jegermiddag eller premieutdeling.

Alle klubber som arrangerer fuglehundprøver fra 2013 skal ha chipscanner tilgjengelig for kontroll av reg.nr. på de startende hunder. Dette vil si at hunder som deltar på fuglehundprøver kan sjekkes av dommer for å se til at hunden har riktig regnr. Registreringsbevis må nå alltid medtas. Det samme skal vaksinasjonsattest.

Påmeldingsliste: Oppdatert deltakerliste pr 18.3.21

Partilister lørdag: Foreløpig partilister 18.3.21

Partilister søndag: Link

Premielister lørdag: Link

Premielister søndag: Link     Sponsorer: