Børselvprøven 2018

Oppsummering av Børselvprøven 2018.
Da er det på tide og se litt tilbake på årets Børselvprøve.

Det har vært en helg preget av mye vær, flott hunder og trivelige folk.
Været er det ikke så mye å gjøre med, men det ble en smule hektisk i prøvekomiteen når vi så væremeldinga utover fredagen bli dårligere og dårligere. Og når lørdagsmorgen kom med 16 stengte veier i fylket, deriblant Børselvfjellet og veien til Veidnes, da var det bare å iverksette plan B.
Heldigvis ble været bedre enn fryktet, men forholdene hundene møtte ute ved Kjæs var blytunge og det ble dessverre bare 3 hunder som ble premiert.

Det ble en trivelig avslutning av lørdagen under jegermiddagen som ble arrangert på Kvensk institutt.  Totalt var det 30 som var tilstede der.

Preget av utsiktene til en ny tung dag ute i terrenget, så var det 10 hunder som ble trukket fra søndagens  partier. Heldigvis ble premieprosenten høyere på søndag, da 6 av 18 hunder ble premiert.

Følgende vinnere fikk vi under Børselvprøven.

Beste hund i VK klassen var Imingens Pn Vegas med 1.VK, eier Nina Kjelsberg
og fører  var Per-Arne Kjelsberg.

Beste AK hund ble Sjøsprøyten`s JK Red Curry med 1.AK,eier Per Gonsholt.

Beste UK hund ble Sjøsprøyten`s JK Briko med 1.UK, eier Håvard Hegg Bergan. Dette var forøvrig duoens første jaktprøve.

Premielister Børselvprøven.

Lørdag:

 

 

 

 

 

Søndag:

Sponsorer:
Tusen takk til TOPPFOR A/S  som er en viktig bidragsyter under VFFK sine 5 jaktprøver og 1 utstilling. Alle VK hunder fikk flotte jaktdekken og lunsjpakke. I tillegg fikk beste VK, AK og UK hund en stor fôrsekk, øvrige premierte hunder fikk også små fôrsekker. Prøveleder håper flere gjør som undertegnede å prøver fôr fra TOPPFOR A/S

Vi må også takke grunneier FEFO som også bidrar med premier under jaktprøvene til VFFK. Vinner i VK klassen fikk en flott FEFO kniv, og vinnerene i VK og AK klassen får jaktkort på Finnmarkseiendommen.

Da gjenstår det bare for oss i prøvekomiteen for at dere alle besøkte årets Børselvprøve. Vi ønsker dere alle lykke til med årets jaktprøver.
Med vennlig hilsen Anne-Grethe, Rolf, John og Knut Johnny

Partilister lørdag

Partilister søndag

Premielister Børselvprøven


Rasestatistikk Børelvprøven:

www.toppfor.no

Sponsorer: (linker, evt bilder med linker