Arctic Cup 2021

AVLYSNING AV PRØVE:

Før påske ga FKF ut en anbefaling til alle arrangører om å avlyse alle jaktprøver frem til 12. april. Dette basert på de svært innskjerpede nasjonale tiltak myndighetene innførte. Tiltakene er like i hele landet, uavhengig av smittesituasjon. FKF kan fortsatt kun anbefale, ikke pålegge.

Datoen 12. april ble satt fordi det var meldt at myndighetene ville gjøre nye vurderinger innen den 12. april. Nå er det utsatt til onsdag den 14. april. Dette er to dager før Arctic Cup og Altaprøven skulle starte.
Arctic Cup har pr. 07.04.21 kun 13 påmeldte, og det er også et tegn på at det er få kvalifiserte. Med myndighetenes oppfordring om å minimere fritidsreiser, så ser heller ikke prøveteamet at vi får en rettferdig gjennomføring av Arctic Cup i år. Arctic Cup skal være et høystatusløp hvor de beste unghundene fra hele landet har en reell mulighet til å delta.

Prøveteamet besluttet derfor 07.04.2021 å avlyse årets høystatusløp Arctic Cup.

Å gjennomføre to prøver under et slikt regime ville også blitt vanskelig. Altaprøven har så god påmelding at å gjennomføre prøven med maks 50 deltagere (inkl. dommere) ville gitt større venteliste enn deltagerliste. Men den usikkerhet som ligger i nye nasjonale tiltak fom. 14.04.2021, og hovedvekt av tilreisende dommere og deltagere fra hele fylket, så mener prøveteamet at dette blir en for stor utfordring. Prøveteamet ønsker heller ikke utsette lokalmiljøet for den risikoen et slikt arrangement fører med seg.

Prøveteamet beslutter derfor 07.04.2021 å avlyse årets Altaprøve.

Det vil som tidligere annonsert bli gitt full refusjon. Prøveteamet og Vest-Finnmark Fuglehundklubb beklager, men ser ikke at dette er praktisk og rettferdig gjennomførbart under de føringene og tidsrammene som har oppstått.

Gunvor Jakobsen Prøveleder

Velkommen til Arctic Cup 2021

Veiledning til FKF’s klubber mht. gjennomføring av jaktprøver 2021.

Informasjon: Med mindre Arctic Cup og Altaprøven får påmelding som tilsvarer 3-dagers prøver, så har prøveteamet besluttet at VK Altaprøven vil bli avholdt fredag og lørdag, og Arctic Cup lørdag og søndag. Dette for å minimere behovet for dommere.

Prøveteamet har også besluttet full refusjon dersom prøven skulle måtte avlyses. Så her er det bare å melde på!

Prøvekomitee: Gunvor Lise Jakobsen, tlf.: 41318344. Epost: arcticcup@vffk.no

Påmeldingsfrist: 12.04.2021 (Det kan bli anledning til å kvalifisere seg på fredag 16.04.2021 ved få påmeldte, det vil bli tatt stilling til dette nærmere ordinær påmeldingsfrist)

Påmelding: Web.

For foreign participants, see this instruction. (be aware of covid regulations)

Alle oppfordres til å overholde påmeldingsfristen. Manuell påmelding og etteranmelding tillegg; 50,- Les mer om dette her! Etteranmelding avtales med prøveleder!

Hovedkvarter/Sekreteriat/Tlf: Sekreteriat Øvre Alta Skole

Oppmøte/Opprop: kl 08.00 begge dager.

Overnatting/Avtalepriser: Rett ved sekreteriatet ligger Alta River Camping. Her kan du booke rom eller plass til egen vogn etc.

Apportryper: Deltagere må selv medbringe apportryper!

Prøven på facebook: Link!

Jegermiddag:

Alle klubber som arrangerer fuglehundprøver fra 2013 skal ha chipscanner tilgjengelig for kontroll av reg.nr. på de startende hunder. Dette vil si at hunder som deltar på fuglehundprøver kan sjekkes av dommer for å se til at hunden har riktig regnr. Registreringsbevis må nå alltid medtas. Det samme skal vaksinasjonsattest.

Påmeldingsliste: Link

Partilister fredag: Link

Partilister lørdag: Link

Partilister søndag: Link

Premielister fredag: Link

Premielister lørdag: Link

Premielister søndag: Link  

  Sponsorer:

 

VVS Eksperten Rør og Bad AS sponser finaledekken til årets prøve!